1.1.2015 Krombacher ja Brew Seeker ovat solmineet yhteistyösopimuksen ja vuoden alusta alkaen Krombacherin laadukkaat oluet löytyvät Brew Seekerin valikoimista.

Krombacherin perhepanimo sijaitsee Krombachin kylässä, noin 100 km Kölnistä itään. Ensimmäiset kirjalliset tiedot panimosta ajoittuvat 1800-luvun alkuun, mutta kylässä on ollut panimotoimintaa jo satoja vuosia tätä aikaisemminkin. Krombacher on ollut sukupolvien ajan Schadeberg –suvun omistuksessa. Oluet pannaan alkuperäisellä paikalla, läheisen Rothaar vuoren lähdeveteen saksalaisen oluen puhtauslain – Reinheitsgebotin mukaisesti. Felsquellwasser® on panimon ainutlaatuinen lähdevesi, pehmeä ja alhainen mineraalipitoisuudeltaan. Tämä luontainen lähdevesi suodattuu lukuisten kivikerrosten läpi ennen kuin se päätyy tarjoamaan Krombacherin oluille niiden ainutlaatuisen raikkauden.

Krombacher on ainutlaatuinen panimo monella tavalla: Panimo käyttää ainoastaan käsittelemätöntä lähdevettä oluissaan. Lisäksi kaikki panimon raaka-aineet tulevat lähialueilta, mm. käytetyt humalalajikkeet ovat peräisin maailmankuululta Hallertaun humala-alueelta, panimon läheltä. Krombacher sijaitsee edelleen alkuperäisellä paikallaan, eikä sitä panna lisenssillä missään. Kyseessä on siis tietyllä lailla hyvin paikallinen panimo; vesi, raaka-aineet ja alkuperäinen sijainti.

Suomessa Krombacher on jo varsin tunnettu ja panimon oluita voi ostaa mm. Alkosta, S-ryhmän marketeista ja kaupoista sekä nyt vuoden alusta myös K-ryhmän marketeista ja kaupoista. Lisäksi Krombacherin oluita löytyy ravintolamyynnissä, myös hanaoluina.